Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan, amendat de Curtea de Apel București cu suma de 700 de lei

Mihai Iordan

Mihai Iordan
08.03.2019

CSM Satu Mare parcurge o perioadă fastă din punct de vedere baschetbalistic după despărțirea de Marius Dobă. Sub comanda lui Lopez clubul sătmărean a bifat nouă victorii pe linie în anul 2019 fiind calificat în Final Four-ul Cupei României și cu șanse la primul loc la finalul sezonului regulat în LNBF.

Nu același lucru îl putem spune și despre situația juridică a echipei de pe malul Someșului. După zeci de litigii pierdute cu foștii colaboratori ce au adus prejudicii de peste 50.000 de euro, gruparea condusă de Vasile Fogel se luptă în continuare în instanță cu Jose Peres Araujo. Portughezul a fost adus la Satu Mare în anul 2016 și a semnat un contract valabil pentru două sezoane, însă după doar un an a fost îndepărtat de la echipă iar în locul său a fost instalat Marius Dobă.

Tribunalul București i-a dat dreptate în parte portughezului obligând clubul la plata a aproximativ 15.000 de euro către tehnician. Ambele părți au formulat apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel București unde se află de aproape un an și înaintează cu greu din motive procedurale.

Florin Mureșan a fost citat ca martor în dosar, însă prezența sa se lasă așteptată la Curtea de Apel București. Dacă la termenul din ianuarie a fost lovit de o viroză puternică, la înfățișarea din 28 februarie nu s-a prezentat deși cu o zi în urmă a participat la partida de la Târgoviște contând pentru primul tur al Sferturilor de Finală din cadrul Cupei României. Nici avocatul clubului nu a fost prezent la termenul din 28 februarie, fiind rândul său să fie lovit de o viroză puternică. Datorită tergiversării procesului, Curtea de Apel București a decis să-i aplice o amendă de 700 de lei managerului sătmărean și să-l citeze la un nou termen, pe 28 martie. În cazul în care nici de această dată nu se va prezenta, magistrații vor dubla amenda.

Rămâne de văzut care va fi deznodământul prezentei cauze și dacă Curtea de Apel București îi va da dreptate portughezului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!