Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Muresan "Dacă Jose nu acceptă o negociere amiabilă, îl vom pune să lucreze în cadrul clubului"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
26.05.2017

Situație hilară la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare acolo unde conducerea doreste să-l indepărteze pe Jose Araujo din postura de antrenor principal, desi portughezul mai are contract pe un an cu formația de la malul Somesului. Joi seară Marius Dobă ne-a confirmat informația care-l prezenta pe fostul administrator al CSM Târgoviste drept noul antrenor principal-manager al sătmărenilor, însă în cursul zilei de vineri Florin Muresan a spus că nu este sigur dacă Dobă va ocupa această poziție.

Mai citiți si:

Jose Peres Araujo principal încă un sezon la CSM Satu Mare

Marius Dobă este noul antrenor al CSM Satu Mare

În interviul acordat site-ului nostru, Muresan a declarat că în cazul în care Jose Araujo nu va accepta o reziliere a contractului va fi pus la munca de birou în cadrul clubului. Practic asistăm la aceeasi metodă prin care grecul Dikeoulakos a fost îndepărtat de la CSM Târgoviste în sezonul 2012/2013 când clubul administrat la vremea respectivă de Marius Dobă i-a propus grecului rezilierea contractului ori munca de birou. La scurt timp după plecarea sa de la Târgoviste Dikeoulakos a acționat la Tribunalul Arbitral clubul din Cetatea Chindiei si a obținut despăgubiri financiare de peste 100.000 euro, adică valoarea întregului contract.

Marius Dobă a confirmat informația care îl prezintă drept antrenorul principal al CSM Satu Mare. Cum comentați această informație?

Nu este 100% sigur, sunt discuții.

Care este situația actuală a lui Jose Araujo?

Încercăm să negociem pe cale amiabilă, dacă nu, va veni la 1 septembrie și va lucra în cadrul clubului.

Nu vreau să intru în nici o polemică cu 30.000 de euro și așa, sper să ne înțelegem pe cale amiabilă pentru că, părerea mea, fiecare și-a făcut treaba la momentul potrivit. Oamenii au fost nemulțumiți, am terminat pe locul 7, dacă intram în primele 4 probabil că nici nu se punea problema înlocuirii lui, trecerea lui pe linie moartă.

Nu pot să spun înlocuit pentru că el la 1 septembrie trebuie să vină la Satu Mare. Are contract de la 1 septembrie. El este plătit la zi, și-a luat ultimul salariu, nu văd ce daune să ceară. Nu l-am dat afară, nu i-am cerut nimic, nu i-am dat un șut în fund. I-am plătit biletul de avion, a plecat în Portugalia. Din punctul meu de vedere, nu m-am certat cu nimeni și nici nu o să mă cert, nu e stilul meu, dar așa au considerat superiori, asta e. Acum antrenorii sunt ținuți în viață de rezultate. Acum locul 7, sincer, cu echipa asta cred că oricine era nemulțumit și dacă era Fleșeriu tot nemulțumiți eram. 

Care sunt obiectivele pentru următorul sezon?

Este greu de spus, stați să facem echipa, să vină noul antrenor, dacă va fi Dobă sau altul, să-și facă echipa. Asta se stabilește în comitetul director, vedem ce fac și celelalte. E prea devreme acum în mai să spunem ce facem. Nu știm încă cu cine ne batem, încă nu se știe nici câte echipe sunt în campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!