Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Adrian Guțoaia face cinste clubului Phoenix și baschetului românesc”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.10.2016

Phoenix Galaţi a reuşit un nou transfer important. Echipa antrenată de Florin Nini ş-a asigurat serviciile lui Adrian Guţoaia, un baschetbalist care a fost format la Phoenix şi care a mai jucat la toate echipele puternice din campionatul intern.

„Nu cred că există bucurie mai mare pentru club şi în speţă pentru mine ca antrenor decât să poţi să lucrezi cu elevii crescuţi, formaţi la clubul tău şi mai ales crescuţi de tine. Este o mândrie pentru noi. Adi Guţoaia ca şi jucător nu mai are nevoie de foarte mari prezentări pentru că este o persoană care şi-a făcut cinste numelui, a făcut cinste baschetului şi sigur clublui de unde a plecat şi cluburilor pe unde a activate”, a declarat Florin Nini la conferința de presă.

Adrian Guţoaia ar putea debuta chiar în meciul din etapa a treia, pe care Phoenix trebuie să îl joace luni, la Baia Mare. Conducerea clubului încearcă, totuşi, să schimbe data de disputare a partidei, deoarece unul dintre jucătorii de bază, Cătălin Vlaicu, este convocat la Naţionala de baschet 3x 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!