Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am arătat că dacă avem puțină răbdare, putem face lucruri bune”

Mara Mihăilescu, Eduard Popa

Mara Mihăilescu, Eduard Popa
20.01.2019

nini pitesti u bt cluj

BCM U Pitești a avut o replică bună pe teren propriu, în fața lui U-BT Cluj, în prima rundă din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Florin Nini, s-a arătat încântat de prestația elevilor săi:

„Nu aș vrea să spun prea multe cuvinte, pentru că ar trebui să spun și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Felicit băieții pentru atitudinea cu s-au luptat în acest meci. Este o victorie a echipei și a jucătorilor. Mă bucur că am fost în formulă completă. Am arătat că dacă avem puțină răbdare și dăm credit tuturor jucătorilor, putem face lucruri bune. Totul depinde de modul în care vom înțelege să ne susținem unii pe alții. Este o victorie a atitudinii, a luptei și ați văzut că cu o astfel de sală ne putem bate cu oricine.

Urmează meciuri în care mi-e greu să dau un câștigător, cel puțin în ceea ce ne privește și în ceea ce privește echipele cu care vom juca. Cert este că e un campionat frumos. Mai sunt nouă meciuri de luptă, nouă meciuri în care nu trebuie să facem calcule, trebuie să ne găsim cadența. Sigur că de aici nu poate ieși decât un baschet frumos pe care îl așteptăm și noi și îl așteaptă și jucătorii.”

Antrenorul Piteștiului a refuzat să răspundă întrebărilor legate de arbitraj.

„Uită-te pe cum am început comentariul meu. Am spus că nu vreau să vorbesc despre lucrurile mai puțin bune. Cele bune le-am spus adineauri, la celelalte mă abțin”, a spus la cald tehnicianul argeșenilor.

După această partidă, BCM U Pitești a ajuns la un palmares de 7 victorii și 8 înfrângeri. Etapa viitoare urmează pentru piteșteni partida cu CSU Sibiu, de pe teren propriu.

*foto: Gabriel Pintilei / facebook BCM U Pitești

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Al dreacu' dm' Nini, după manifestările din timpul meciului trebuia să stea în tribuna stadionului "Nicolae Dobrin" în ultimele două sferturi! Da' arbitrii e și ei oameni, în compensație au trecut cu vederea manifestările probabilului executat! Nu a ieșit și domnu' Nini nu mai vorbește, e și mâine o zi și nu se face să te pui cu colegii arbitrilor de azi!

    cu 5 ani în urmă (20.01.2019) Raspunde
  • 76ers :

    Nini
    Tot el nu e multumit, zi bre nea Nini ca au fost greseli de ambele parti si ca ati avut noroc ca nu a inchis Clujul meciul in ultimele 2 minute cand au avut n sanse sa o faca

    cu 5 ani în urmă (21.01.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Nini
    No, eu il plac pe Nini. E peste Silva al nostru cu mult. Pitestiul chiar o meritat sa castige.

    cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      uita te
      ce varsta si ce experienta are nini. si mie imi place de el dar comportamentul de aseara a fost deplorabil. in mod normal trebuia sa ia cel putin un tehnic, dar arbitrii, simtindu-se cu musca pe caciula pt frica cu care au arbitrat si grelelile comise, i-au tolerat iesirile in decor...

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Vezi c-o luat unul. Mai urat ca Todorov n-a facut. Omul e normal sa se precipite, eu il inteleg. L-as lua in locul lui Silva:)

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      n-a luat el, a luat banca tehnica
      cineva din spatele lui a urlat sau s-a ridicat in picioare
      cel putin eu asa am vazut...

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    Cj
    Un antrenor care non stop pune presiune pe arbitraj, la fel ca majoriatea jucatoriilor/banca tehnica.

    cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Nini
      Prietene, uita-te la al vostru Silvasan cum sta doar la masa oficiala. Nu mai zic de Cristescu si Cuic care non stop au ceva de zis. Dupa ce ca a vazut toata tara ca arbitrajul a fost pro Cluj tot meciul, mai vii si cu afirmatii de genul. Daca erati bun, la bugetul vostru trebuia sa triumfati.

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Cj
      Care toata tara? Voi si sibienii?

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Silva-nini
      Asa cum a zis silva, rezultatul final nu a fost influentat de arbitrii :) .incepe sa.mi placa nini.a facut exact ce trebuia in meciul asta, a contracarat jocul clujului.

      cu 5 ani în urmă (21.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!