Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am făcut un meci bun împotriva celor de la Chiajna”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.01.2014

Energia Rovinari a câștigat primul meci al returului din LNBM, împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 84-60. Tehnicianul oltenilor, Florin Nini, s-a arătat în mare parte mulțumit de evoluția elevilor săi împotriva grupării din Chiajna. 

„Prima parte a meciului a ieşit bine. Pe lângă coşuri uşoare, am reuşit să alergăm bine şi să impunem un ritm care să-i facă pe adversari să greşească mult mai uşor. Au fost multe lucruri bune, dar au fost şi momente în care nu ne-am regăsit, dar este bine că după ratările de pe atac, am reuşit repede să recuperăm. Suntem într-o etapă în care mai avem de pus la punct multe detalii tactice”, a declarat Nini pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

De asemenea, tehnicianul Energiei a vorbit și despre următoare partidă a Energiei în campionat, împotriva celor de la ”U” BT Mobitelco, 

„La următorul meci trebuie să fim mult mai atenţi şi exacţi pentru că avem un examen greu. Clujul este o echipă puternică. Rănită în orgoliu după eliminarea din cupă, au învins Oradea. Este un campionat deschis oricăriu rezultat, iar noi trebuie să avem grijă să ne fructificăm în primul rând avantajul terenului propriu”, a încheiat tehnicianul. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!