Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am fost depășiți la jocul de contact”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
11.12.2018

florin nini pitesti sibiu

BCM U Pitești a pierdut cu scorul de 82-92 duelul din grupa valorică A, etapa a 9-a, împotriva celor de la CSU Sibiu.

La sfârșitul partidei tehnicianul argeșenilor, Florin Nini, a făcut următoarele comentarii:

„A fost un meci în care echipa a făcut o risipă de energie fantastică. Acest lucru l-am apreciat. În continuare avem momente în care greșim prea ușor desi stabilim anumite lucruri în apărare. Ne așteptam la un duel fizic cum numai Sibiul știe să o facă și atât cât ne-a permis situația, am încercat să facem față la recuperare. Clar, am fost depășiți la jocul de contact și e foarte greu pentru că ei au jucători buni de căciulă și acolo s-a făcut diferența. Am avut câteva aruncări libere de 3 puncte, ratate și mai multe ratări la coș. Aceste lucruri ne-au făcut să pierdem un meci pe care am dorit cu toate ardorea să îl câștigăm. Să vedem dacă reușim să îl recuperăm în această săptămână pe Person. Cu siguranță Tony Bishop nu va fi pe teren pentru noi în următoarele două trei meciuri. E nevoie să găsim soluții care să ne ajute să câștigăm următoarele partide. Nu știu deocamdată care este starea de sănătate a lui Orbeanu. Sper să nu fie ceva grav, Iulian e un jucător care pune mult suflet. Nu am văzut faza în care s-a lovit, dacă a luat vreun cot sau doar s-a lovit. Sper doar să nu fie ceva grav”

După acest meci, BCM U Pitești a coborât la 3 victorii și 6 înfrângeri. Următorul meci va fi împotriva celor de la SCM Timișoara.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!