Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”Asta, cred eu, că ar fi putut să ne facă învingători”

Mara Mihăilescu, David Istrate

Mara Mihăilescu, David Istrate
06.10.2018

florin nini u bt cluj pitesti

În cursul zilei de sâmbătă, 6 octombrie, a avut loc debutul în Liga Națională pentru U-BT Cluj Napoca și BCM U Pitești, partidă ce a avut loc la Cluj Napoca. Elevii lui Mihai Silvasan au trecut de pitesteni cu scorul 80-76, după un meci ce a fost, în mare parte, unul extrem de echilibrat.

Antrenorul celor de la BCM U FC Argeș Pitești, Florin Nini, a oferit o reacție la finalul acestei partide:

“Mă bucur că am reușit să joc într-o rotație lungă. E un lucru pe care l-am declarat la începutul sezonului, faptul că trebuie să fac acest lucru, tocmai pentru a reuși să menținem un tempo bun și ridicat. Cred că am revenit exact pe tempo-ul nostru și, de asemenea, ne-am făcut relativ bine apărarea colectivă, având în vedere că am avut 45 de recuperări, ceea ce este un lucru care spune lucruri bune despre muncă colectivă.

Însă, individual am întâmpinat ceve probleme și pe final am avut lipsa de decizie, de reacție, în ceea ce privește organizarea jocului. De câte ori s-a întâmplat să avem ocazia, ne-am creat avantaje, dar pe final am avut aruncări forțate, greșite, în urmă cărora Clujul, prin experiență pe care o are, aprofitat. Pe final, noi am avut două aruncări care au ieșit din coș, iar la ei au intrat, de la jucători de la care nu ne așteptam neapărat. Îi felicit, au făcut un joc bun, îi felicit și pentru Supercupă.

Noi, așa cum spuneam, trebuie să arătăm o organizare mai bună a jocului pe final și, de asemenea, o minte mai limpede în momentul luării deciziilor în jocul colectiv. Asta, cred eu, că ar fi putut să ne facă învingători. Îmi pare rău că am pierdut, am fost aproape, la un meci pe care am fi putut să îl câștigăm. Sigur că acum nu mai putem să facem nimic și trebuie sane concentrăm pe meciul următor.”

Cei de la BCM U Pitești urmează să întâlnească în etapa următoare CSU Sibiu.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!