Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Avem atuurile noastre și vrem să le folosim pentru a ieși câștigători”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
27.10.2017

După ce a jucat pe teren propriu în primele trei etape, Phoenix va întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, în deplasare pe BC Timba Timișoara. Echipa gălățeană are tot lotul valid de această dată.

Americanul Cameron Rundles, care a refuzat să joace în ultima etapă la Galați, cu BCM U FC Argeș Pitești, din cauza întârzierilor salariale, și-a cerut scuze pentru ieșirea avută și a fost reprimit în lot.

„Suntem încrezători în acest meci deși stim că nu va fi ușor la Timișoara. Timba vine după o calificare în Cupa României care le dă o motivație bună în abordarea următoarelor meciuri. Au jucători cu gabarit care dau forță în jocul de sub panou și, în special, la recuperări. Noi avem atuurile noastre și vrem să le folosim pentru a ieși câștigători”, a declarat tehnicianul de la Phoenix, Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!