Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”Cred că echipa noastră poate învinge pe oricine”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
20.01.2019

BCM U Pitești și U-BT Cluj Napoca se reîntâlnesc în prima etapă din Top 6, duminică începând cu ora 20 în sala Trivale din Pitești și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

"Iată-ne ajunși la startul unei noi faze. Suntem nerăbdători să începem TOP 6-ul. Vom juca împotriva Clujului, o candidată la titlul de campioană. Îi respectăm, au jucători de certă valoare, dar cred că echipa noastră poate învinge pe oricine. Sunt bucuros pentru faptul că marea majoritate a jucătorilor accidentați au revenit și sper ca în următoarea perioadă să fim în efectiv complet. Sper ca la ora jocului să aliniem cea mai buna formulă.Evoluăm acasă, în fața fanilor noștri minunați și sper ca împreună să ne bucurăm la final. Repet, e un meci dificil, dar am încredere în echipa mea. E un moment în care trebuie să dăm totul pentru a obține victoria", a declarant Florin Nini pentru pagina oficială a clubului argeșean.

BCM U Pitești s-a despărțit în cursul acestei săptămâni de Zvenko Buljan, care a fost adus de urgență la Pitești, după accidentarea suferită de Bishop. Odată cu revenirea internaționalului panamez, argeșenii au renunțat la serviciile croatului.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 40 de ori, iar U-BT Cluj Napoca este liderul întâlnirilor directe cu 27 de victorii la activ. În ceea ce privește partidele directe din sezonul regulat 2018/2019, U-BT Cluj Napoca s-a impus în ambele meciuri, la 4 respectiv 3 puncte diferență.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!