Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „ Este o ocazie bună pentru jucători de a demonstra că suntem o echipă unită”

Bogdan Isailă, Cătălin Rădulescu

Bogdan Isailă, Cătălin Rădulescu
25.02.2017

În ultimul meci al etapei cu numărul 22 se vor întâlni în Arena Antonio Alexe, CSM CSU Oradea și Phoenix Galați. Acest joc încheie prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Chiar dacă gălățenii nu mai șanse să prindă un loc în top 6, antrenorul Florin Nini spera ca jucătorii spi să-și depășească condiția în fieful campioanei:

 „Mergem să facem un joc bun chiar dacă problemele medicale ne strică puțin planul de pregătire. Este o ocazie bună pentru jucători de a demonstra că suntem o echipă unită și, în ciuda unor absențe importante pentru noi trebuie să rămânem optimiști și dornici de a ne depăși condiția. Nu ne va fi ușor însă e un moment când trebuie să dăm mai mult decât oricând”, a declarat Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!