Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Felicit băieții pentru atitudine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.03.2014

Baschetbaliștii de la Energia Rovinari și-au asigurat un loc în primele 8 echipe ale țării după ce a trecut pe teren propriu de Steaua CSM EximBank cu 68-54. Tehnicianul grupării gorjene, Florin Nini, a vorbit pentru TotalBaschet despre această victorie, spunând în același timp că pentru el personal duelul cu Steaua a fost special din mai multe puncte de vedere. 

„În meciul cu Steaua am avut un plan pe care l-am respectat și am reușit să câștigăm stopând eficiența ofensivă a adversarilor și în același timp izbutind să câștigăm duelul recuperărilor. Trebuie să fim conștienți că doar jocul colectiv și respectarea strategiei ne pot face câștigători în orice meci. Pentru noi acestă dispută a însemnat calificarea în play-off. Eram conștienți de acest lucru și cred că ne-am comportat ca atare. Felicit băieții pentru atitudinea lor și pentru spiritul de echipă de care am dat dovadă cu toții. Pentru mine acest meci a fost unul special deoarece am întâlnit clubul la care am revenit în liga de seniori alături de Niksa Bavcevic, de Virgil Stănescu și acolo unde am obținut primele trofee la nivel de seniori. Mă bucur că am reușit să câștigăm, să trecem peste momentele mai dificile din acest retur și că publicul a fost alături de noi ca de fiecare dată”, a mărturisit Nini.

De asemenea, antrenorul Energiei a vorbit și despre ceea ce urmează acum pentru echipa lui și ce așteptări are de la play-off.

„Trebuie să tragem concluziile repede și să ne continuăm parcursul pozitiv, respectiv victoria cu Farul care ne asigură calificarea în play-off în proporție de 100% și apoi să câștigăm din nou în fața fanilor în meciul cu CSM Oradea, o partidă care nu este deloc ușoară. În play-off vom da totul pentru a reuși un rezultat cât mai bun pentru noi ca și echipă cât și pentru a răsplăti publicul care a fost minunat și căruia îi mulțumim”, a încheiat Florin Nini. 

La ora actuală, Energia Rovinari ocupă poziția a 7-a cu 37 de puncte acumulate și un bilanț de 13 victorii și 11 înfrângeri. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!