Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: "Felicit echipa Sibiului pentru victorie"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
04.02.2014

CS Energia Rovinari a pierdut confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, la o diferență de doar 4 puncte (75-71). Tehnicianul Florin Nini a declarat la sfârșitul partidei că este mulțumit de cum luptat echipa sa în această seară.

"A fost un meci greu așa cum ne-am așteptat, însă eu nu pot decât să fiu bucuros pentru modul în care băieții au înțeles să suplinească lipsa lui Djaba, un jucător foarte important în angrenajul nostru. Am luptat eu zic foarte bine împotriva unei echipe care face multe recuperări. Noi am reușit să avem astăzi mai multe recuperări ca ei. Fiind nevoit să joc cu un singur pivot 40 de minute nu a fost ușor. Am  arătat că putem în acest meci. Este grea lupta pentru intrarea în  play-off. Este un campionat foarte puternic, cu meciuri frumoase de angajament și luptă. Felicit echipa Sibiului pentru victorie și publicul care a fost la înălțime."

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    iarasi scuze !
    Ce fazan! Deja incepe sa ne abureasca cu greutatea intrarii in play off, sau mai pe romaneste " sa stiti ca daca nu intram, n-am nici-o vina! Ratarea ttlului cu Targoviste nu este intamplatoare.

    cu 10 ani în urmă (04.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!