Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „I-am contracarat prin atitudinea agresivă pe care am avut-o în acest meci”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
07.01.2019

florin nini pitesti craiova

BCM U Pitești a reușit să câștige un meci extrem de disputat, scor 96-92, în etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică A.

Florin Nini, antrenorul gazdelor, s-a arătat bucuros de atitudinea pe care au avut-o elevii săi și a vorbit despre problemele pe care le are în lot:

„A fost un meci greu, mai ales prin faptul că încă trecem prin multe probleme, răceli, nu simple răceli, ci cazuri de gripă. Avem jucători care prin rotație au stat câte 2 zile acasă. Nu am putut să facem ceea ce ne-am dorit. Dar mă bucur că ceilalți jucători au înțeles că e momentul în care să dea mai mult. A fost un joc de angajament, de luptă, pe care mi l-am dorit să fie astfel, pentru că așa cum știți Craiova are jucători atletici, cu experiență, care pot decide meciul prin aruncările și acțiunile lor individuale. Acest lucru nu îl putem contracara decât prin atitudinea agresivă pe care am mai avut-o în acest meci. Este o victorie importantă din punct de vedere moral. Nici la Craiova nu am jucat foarte rău și mă bucur că am reușit de data aceasta să învingem. Ne concentrăm acum asupra meciului de la Oradea. Sturanovic nu a mai putut juca după ce a ieșit. Indiferent de ce formula vom alinia etapa viitoare, puteți să fiți siguri că vom da totul și vom fi dornici de victorie, indiferent de numele din lot”, a spus tehnicianul piteștenilor imediat după terminarea partidei. 

După această victorie, BCM U Pitești a ajuns la 6 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce SCM U Craiova coboară la 9-4. Etapa viitoare Piteștiul joacă la Oradea, în timp ce Craiova va primi vizita Timișoarei.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!