Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: "Jucătorilor mei le-a lipsit luciditatea"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.02.2014

Nini

Energia Rovinari a disputat un meci important, miercuri seară, pe terenul celor de la BCM U Piteşti. Din păcate pentru gorjeni, BCM U a reuşit să câştige întâlnirea, după o repriză de prelungiri, scor 87-84.

Florin Nini a vorbit despre acest insucces, în cadrul conferinţei de presă desfăşurate la finalul meciului.

A fost un meci frumos, un meci viu disputat, între două echipe care joacă cu presiunea calificării în play-off. Noi am făcut în prima parte a jocului ceea ce ne-am propus, jocul mai alert. De fiecare dată când am crescut ritmul, am abrevenit, iar de fiecare dată când am încercat să jucăm cinci la cinci, Piteştiul ne-a depăşit. A fost o luptă la recuperări pe care noi am câştigat-o, dar aşa cum aţi văzut, în repriza de prelungiri, piteştenii au obţinut două recuperări ofensive, pentru a doua şansă. A marcat de la trei puncte Sinadinovic şi sigur că acel coş a cântărit greu. Din păcate, jucătorilor mei le-a lipsit luciditatea. Noi trebuia pur şi simplu să atacăm partea opusă lui Barro, care este un jucător care nu stătea decât sub panou pe partea mingii şi închidea bine pătrunderile. Pe partea opusă aveam doi aruncători buni. Din păcate mingea nu a ajuns acolo. Vom vedea acasă meciul şi îl vom analiza în aşa fel încât la alte meciuri să avem alte decizii pe final. 

A fost un meci frumos, eu îmi felicit băieţii deoarece au luptat foarte bine. Felicit echipa câştigătoare, echipa gazdă, publicul de asemenea, şi fanii noştri care ne-au fost alături. Noi mergem mai departe, lupta este una deschisă. Ne aşteaptă meciuri foarte grele. Trebuie să reuşim să stăm în joc aşa cum am stat şi astăzi, dar în principal să câştigăm. 

În următoarea rundă, Energia se va deplasa la Timişoara, pentru duelul cu BC.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    bullshit!!
    adica tie ti-a lipsit luciditatea amatorule....de ce nu vorbesti despre faptul ca cei din pitesti desenau foarte frumos fazele in timp ce noi am jucat aproape in totalitate bazandu-ne pe patrunderile individuale...

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    luciditate
    jucatorilor le lipseste luciditataea iar echipei le lipseste un antrenor

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara cristian_ :

    meci frumos
    Mi-e mi se pare că echipa Energiei arată mult mai bine decît anul trecut și mă gîndesc că una din motivele pentru această îmbunătățire este antrenorul.
    Nu cred că după acest meci ar trebui să-l conteste lumea atît de vehement deoarece a fost un meci pierdut în prelungiri. Putea fi la fel de bine cîștigat cu puțin noroc.
    Chiar îmi pare bine că liga națională e atît de echilibrată.

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carmenv :

    prostie pura
    a existat un meci de cand ai aparut in care sa nu dai vina pe jucatori? nu ti-a ajuns? nu esti demn de nimic domnule nini. nu ai un pic de responsabilitate. dupa 6 meciuri pierdue in prelungiri nu iti pui un semn de intrebare ca nu este doar vina jucatorilor?
    ai adus inca o pozitia 3,4? de ce? nu-l mai bagi pe darby sau porter? pic de minte nu ai. cat despre ce se intampla in echipa... va meritati soarta pe deplin.. aveti un antrenor prost care nu stie sa gestioneze nici un meci iar jucatorii sunt terminati psihic de el.. de examplu kakarudis :)
    toate peste toate, saracu nu are nici o vina.. ci conducerea ca il tine si ii permite sa faca transferurile pe care le face. in afara de cel pe care l-a adus acum, pozitia 3,4.. vrea sa aduca si pozitia 1,2 ... cand deja sunt 4 pe pozitia 1 si 4 pe pozitia 2. felicitari domule nini... nu este deajuns ca toata federatia vorbeste de dvs, de cand va ti permis sa ii dati mesaj domnului georgescu de la ploiesti ca ''vinde meciul'', chiar in timpul meciului cu pitesti....incredbil...de penibil ...

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!