Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Mai avem mult de lucru, ne bucură doar victoria”

Valentin Todea, Mara Mihăilescu

Valentin Todea, Mara Mihăilescu
21.12.2018

BCMU FC Argeș Pitești nu a întâmpinat probleme în duelul de pe teren propriu cu Steaua București, obținând victoria cu scorul de 92-71. La finalul confruntării din Sala Trivale, antrenorul piteștenilor, Florin Nini, a vorbit în fața presei:

„Sunt încă multe de pus la punct, e bine că am reușit astăzi momente bune de joc colectiv, am avut o apărare bună care a oprit de multe ori shooterii lor, jucători care știu să decidă momentele importante. Au avut la începutul sfertului patru două acțiuni bine lucrate în care au reușit să înscrie ușor.

Mai avem mult de lucru, ne bucură doar victoria. Ne interesează meciul cu Dinamo care se anunță un meci foarte greu. Aș vrea să mulțumesc publicului, jucătorilor pentru modul în care au jucat, publicului pentru atmosfera creată. Cred că ușor, ușor reușim să ne construim nucleul de bază și sigur alături de fanii noștri să aducem victorii și să avem evoluții mult mai bune.”

Referitor la jucătorii noi-veniți, tehnicianul a precizat următoarele:

„Carson a avut câteva acțiuni bune, e un jucător de viteză, de explozie, lucru care ne-a lipsit până în acest moment. Mă bucur că a decis foarte bine din poziția de conducător de joc, a știut să creeze avantaje și pentru extreme, și pentru centrii. A dat de asemenea dovadă de inteligență în joc și a marcat atunci când echipa avea nevoie. Buljan este un jucător pe care l-am adus deoarece eram deficitari pe acel post, nici acum nu suntem siguri de revenirea lui Tony Bishop, de aceea el ne va ajuta în acest meciuri. După recuperea lui Bishop, vom decide ce jucători vom păstra.

Locul în Top 6 nu e asigurat, mai avem nevoie de cel puțin două victorii, trebuie să mergem să câștigăm la Dinamo. Trebuie să câștigăm acasă în fața Craiovei, avem o datorie morală în fața suporterilor noștri. Și desigur, ultimul meci cu Oradea în care noi trebuie să jucăm pentru că fiecare meci e ca o finală, e greu să spui că există echipe slabe. Fiecare echipă joacă pentru un loc în Top 6.”

*Foto: Facebook BCMU FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!