Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”Mergem la Oradea cu gândul de a ne juca șansa noastră”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
25.04.2019

nini

Joi, 25 aprilie 2019, va avea loc debutul în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru ocupantele pozițiilor 3, respectiv 6, mai exact CSM CSU Oradea și BCM U Pitești.

Cu doar o zi înainte de primul duel ce va avea loc în Arena Antonio Alexe din Oradea, tehnicianul alb-violeților, Florin Nini, a vorbit pentru pagina oficială a echipei despre așteptările sale de la această serie:

Mergem la Oradea cu gândul de a ne juca șansa noastră.Trebuie să credem în noi și să avem gândul de a câștiga. Întâlnim o formație foarte puternică, una care, așa cum am spus-o și înaintea ultimului meci din sezonul regulat, cred că este principala candidată la titlu. Deși nu este împerecherea pe care ne-o doream în acest tur, plecăm încrezători și sper să obținem cel puțin o victorie în următoarele zile.

Ne-am pregătit bine și sunt mulțumit de modul în care au decurs antrenamentele în aceste săptămâni. În ceea ce privește problemele de lot, singura absență este cea a lui Radu Paliciuc, care se află în pregătire cu lotul național de 3X3.

Oradea vine după pierderea Cupei României și va dori să arate în fața publicului adevărata sa valoare, ceea ce va face în special ca primul meci să aibă o încărcătură mare. Trebuie să arătăm unitate si atitudine în jocul nostru pentru că meciurile din play-off au o încărcătură emoțională aparte. Știm ce vrem, important este să muncim în echipă pentru fiecare minge.”

Partida va avea loc începând cu orele 19:15 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.


 

*SURSA foto: facebook BCM U Pitești

4 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Nu ne a oprit
    Nimeni să obținem rezultate mai bune si sa evităm Oradea. Nu mi se pare deloc ok ca Paliciuc sa nu participe la cele mai importante meciuri ale sezonului, chiar dacă șansele noastre sunt mici.

    cu 4 ani în urmă (25.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Chiar daca orice fan si-ar fi dorit rezultate mai bune, e bine sa nu uitam ca echipa a avut parte de n accidentari. Cred ca daca bateam Clujul, la ei, si Sibiul, acasa, eram pe 5, la egalitate cu 4. Realist vorbind, sansele cu Oradea nu sunt mari, dar sper sa facem meciuri bune. Mai bine joci semifinale decat pentru 5-8. Paliciuc e la lotul national si cred ca la convocare nu ai cum sa nu fii de acord, ca si club. Hai, Pitesti.

      cu 4 ani în urmă (25.04.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Ai dreptate cu privire la respectarea convocarii, dar nu inteleg de ce se suprapun evenimentele. Nu e normal sa lipsesti o echipa de un jucator important chiar in timpul play-off-ului.

      cu 4 ani în urmă (25.04.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Paliciuc
      Cred ca e platit de club, nu de federație. Nu mi se pare normal sa lipsească la meciurile din play off, mai ales că i vorba de pregătire, nu de un turneu oficial.

      cu 4 ani în urmă (25.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!