Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Mergem să câștigăm la București pentru că luptăm în continuare să intrăm în primele opt”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.03.2017

Grupa 7-10 debutează cu o partidă de foc, Dinamo București – Phoenix Galați. Ambele echipe vor încerca să tranșeze în favoarea loc disputa pentru a face un prim pas important spre play-off.

„Pentru noi începe lupta pentru play-off care este extrem de echilibrată și de grea.Vom întâlni Dinamo, o echipă valoroasă care în plus a și beneficiat de retragerea celor de la Baia Mare, fapt care le-a deschis șansele de play-off. Noi suntem o echipă care muncește mult ,cu jucători dornici de performanță și mergem să câștigăm la București pentru că deși dezavantajați de această decizie prin care ni s-au anulat practic cele două victorii cu Baia Mare, luptăm în continuare pentru a ne califica între primele opt”, a declarat antrenorul gălățean Florin Nini.

Partida se va disputa luni 6 martie, de la ora 18.00 și va fi transmisă pe Digisport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!