Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Noi nu mai avem voie să facem pași greșiți din acest moment”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
17.12.2018

Venită după patru înfrângeri consecutive, formația antrenată de Florin Nini s-a deplasat pe terenul Timișoarei cu gândul la o victorie care să îi ofere o poziție mai bună în clasament. Gazdele au practicat însă un joc foarte bun și au reușit să se impună cu scorul de 99-83 în fața lui BCM U FC Argeș Pitești.

După încheierea partidei, Florin Nini s-a arătat dezamăgit de jocul elevilor săi, declarând că nu a fost respectat planul de joc. De asemenea, tehnicianul în vârstă de 48 de ani a vorbit despre obiectivele clubului pe care îl conduce.

„Da, așa este, din păcate nu am reușit să executăm nimic din ceea ce ne-am propus. Venisem cu o cu totul altă strategie, trebuia să arătăm o cu totul altă energie. Suntem o echipă care avem o rotație adâncă, o echipă care trebuia să mențină un ritm care pe final să ne facă învingători și nu numai. Din păcate am pierdut și raportul recuperărilor, ei au câștigat mai multe mingi, au marcat mai mult de sub panou, lucru pentru care noi ne pregătisem pentru că știam că au jucători buni de finalizare sub panou. Nu ne-a ieșit nimic astăzi, nici ritmul, nici intensitatea, nici jocul de echipă.

Am adus doi jucători noi, sigur că au făcut atât cât au putut într-un timp scurt. Noi nu mai avem voie din acest moment să facem pași greșiți. Obiectivul nostru primordial este să intrăm în 1-6 și sigur că acest lucru trebuie să se întâmple obținând numai victorii din acest moment. Și această victorie ne trebuia, o victorie pe care ne-o doream, pe care trebuia să o obținem, dar din păcate nu am reușit.”

În acest moment, cu 3 victorii și 7 înfrângeri, BCM U FC Argeș Pitești ocupă poziția a 5-a la egalitate de puncte cu CSA Steaua București și cu SCM Timișoara. În următoarea etapă, echipa din Pitești va primi vizita vicecampioanei CSA Steaua București.

6 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Rotatie
    Ce rotatie adanca cand tu din start ai omorat rotatia???cand tu schimbi pe jeremic cu siriscevic???ii termini pe amandoi plus ca pe paliciuc il scoti din rotatie.nu poti sa.i motivezi, nu ne putem apara, nu putem ataca.ai romani pe toate pozitiile,romani buni .foloseste.i pe toti cate 10 minute si castigi toate meciurile.ai jucatori sub varsta ai tot ce.ti trebuie doar putina munca trebuie.

    cu 5 ani în urmă (17.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      E bun Nini la vorbă. Nu e el marele antrenor care a reușit să piardă cu CSM Târgoviște o finala după ce conducea cu 18-0, juca acasă și avea superechipă? Un bișnițar al baschetului! Nu doar creștetul capului e gol, interiorul e așișderea!

      cu 5 ani în urmă (17.12.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nush
      ce sa zic
      La GL a facut lucruri interesante

      cu 5 ani în urmă (17.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Transfer
      A mai adus croatul de pozitia 4.Sa.i spuna si lui cineva ca orbeanu cel mai bun randament il da pe pozitia 4.kornienko trebuie odihnit cu orbeanu si trebuia adus un pivot clasic care sa imparta minutele cu sturanovic.a ametit toti jucatorii.

      cu 5 ani în urmă (17.12.2018)
    • CSM Galaţi dumbravila:

      Chirita
      ... da, el este autorul unei infrangeri de memorat!...timpul trece, performantele nu se uita... si mereu imi aduc aminte de declaratia lui de la eurobasket 2015 si de un comentariu epic a stimabilului user baschet_nu_prostitutie. Inainte de meciul Romania Franta de la Timisoara, Nini compara nationala Frantei cu un BWM si nationala Romaniei cu o Dacia Logan. Comentariu face toti banii


      Baschet_nu_prostitutie Spectator de rând Automobilism tactic
      0
      D-l nini benefciat, in trecutul apropiat de sansa de a "conduce" cel putin doua "automobile" de marca. O data a reusit contraperformanta de a fi depasit de "tramvaiul" ICIM Arad, cand el se afla la "volanul" unui autovehicul in valoare de cateva sute de mii de euro (Targoviste, echipa de Euroliga). A doua "cursa" total esuata a fost la Tg. Jiu unde aflat la conducerea unui "automobil" configurat dupa toate cerintele personale, a dezamagit (Constantinides, in anul imediat uramator, cu un facelift - doar doua schimbari de jucatori a obtinut doua medalii dintre care una pe plan international, ceea ce inseamna ca "masina" era functionala). Despre aspectul tactic, pot sa remarc faptul ca dl. Nini a observat foarte bine ca Romania a fost clar depasita la capitolul 1:1. Intrebari: de cate ori a incercat sa schimbe sistemul de aparare (spre ex. Zona 2-3)? Oare imperecherea in apararea om la om era cea mai fericita (nr. 10 muntenegrean in primele doua sferturi a marcat din nenumarate situatii. Poate ursu\irimia\pop ar fi reusit sa ii mai taie din elan)? Cate mingi a avut marginean in primele doua sferturi (cand am reusti sa marcam doar 22 pcte)? Sfat: cand dorim sa utilizam frana de motor, daca din viteza a 5-a vom cupla a 2-a, motorul va ceda inainte de jumatatea drumului (cu referire la cele 3 schimbari simultane efectuate la sf sfertului 2, cand 3 jucatoare neincalzite au intrat pe teren in locul a 3 piese de baza si cand s-a produs diferenta de 30 pcte in doar cateva minute). D-le nini, un "sofer" profesionist daca masina nu e pe masura pretentiilor sale, refuza sa se urce la volan. E bine ptr cariera dvs ca va construiti propriul autovehicul la galati ptr ca "permisul dvs de conducere" va fi cat de curad valabil doar in localitatea din care proveniti. Greu de crezut ca cineva va va mai pune la dispozitite "autoturismul" pe care il detine....

      cu 5 ani în urmă (17.12.2018)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Catastrophiq :

    Oare nu ii este rușine?
    Sincer la câți bani sunt investiți si ce jucatori sunt la Pitești, echipa arată dezastruos, poate ca sunt și jucătorii de vina, poate ca nu se înțeleg intre ei, poate ca nu înțeleg ce le transmite mini dar toate au o limita. Eu mi-aș fi dar demisia demult, dar se pare ca după ce ca nu reușește și facă o ECHIPA acolo mai și mănâncă bani degeaba.

    P.S. Piteștiul din sezonul asta îmi aduce aminte de Craiova din sezonul trecut, plăcut sa privești meciurile lor când e greu sa dai din picioare in apărare :D

    cu 5 ani în urmă (18.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!