Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Nu putem vorbi de o echipă favorită în acest meci”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2014

Tehnicianul grupării Energia Rovinari, Florin Nini, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă confruntarea pe care echipa sa o va juca duminică, 23 martie, de la ora 19:00, în propriul fief, în compania celor de la Steaua CSM EximBank.

„Partida cu Steaua este una de totul sau nimic pentru noi. Este un meci foarte important pentru echipa noastră, pentru că o victorie ne duce în proporție de 95% în play-off. Acest duel este un examen pentru toată lumea, în care, indiferent de situație trebuie să dai totul, trebuie să arăți de ce ești în stare. Eu dacă lupt, am pretenția ca și cei din jurul meu să lupte. Eu nu mă gândesc decât la victorie, deși știu că este un meci dificil. Steaua s-a mai schimbat față de tur, și-a mai dus niște jucători, plus că și-a revenit și Miță Paul și au vreo șapte străini în lot. S-au întărit din mers, la fel cum au făcut-o și alte echipe, pentru că așa este campionatul, te obligă să faci acest lucru. Nu putem vorbi de o echipă favorită în acest meci. Avem în schimb câteva atuuri: jucăm acasă, plus atmosfera creată de publicul de la Târgu Jiu. Steaua este o echipă diferită de cea pe care am întâlnit-o în tur. Șansele sunt de 50-50%”, a declarat Nini. 

Înaintea duelului de duminică seara, Energia Rovinari și Steaua București sunt vecine de clasament, pe locurile 7, respectiv 8, având număr egal de puncte, 35, și un bilanț de 12 victorii și 11 înfrângeri. La pândă stă și BCM U Pitești, care are 12 meciuri câștigate și 10 pierdute, însă cu un meci mai puțin disputat, împotriva celor de la Timba. Astfel, atât pentru Energia cât și pentru Steaua această întâlnire directă este una capitală. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!