Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „O victorie foarte importantă pentru noi după o perioadă grea”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.12.2017

În epilogul celei de-a 7-a etape a Ligii Naționale, Phoenix Galați a furnizat surpriza și a învins, scor final: 67-62 pe BC CSU Sibiu. De remarcat faptul că a fost prima victorie gălățeană după ce sibienii câștigaseră precedentele patru dueluri directe.

„O victorie foarte importantă pentru noi care vine după o perioadă grea datorită faptului că am avut 3 accidentați și nu am putut lucra 5-5 câteva zile. Dar la acest meci s-a văzut un grup unit și puternic care a crezut în victorie și au luptat până la capăt. Le mulțumesc băieților pentru sacrificiul și efortul pe care l-au făcut la acest meci. Și cred că vom fi în continuare o echipă care va face multe surprize în acest campionat care este extrem de disputat.

Mulțumesc, de-asemenea, publicului care a umplut sala și care ne-a susținut tot meciul. Au fost cu sufletul alături de noi și au adus bucurie și în inimile copiilor care au primit jucăriile la pauza meciului, jucării donate și oferite de suporterii noștri. Azi am oferit un zâmbet copiilor și o bucurie suporterilor prin victoria obținută.

Felicit Sibiul și galeria care a însoțit echipa pentru că au oferit o imagine a ceea ce înseamnă tradiție și susținere necondiționată a echipei de suflet. Galațiul are de învățat de la echipele de tradiție a baschetului românesc și cred că dovedim că o facem încet și bine. De noi și de cei care ne susțin va depinde cât de mult ne vom dezvolta și cât de sus vom ajunge. Am început o seară emoționantă și am terminat cu o sărbătoare a baschetului”, ne-a declarat antrenorul gălățean Florin Nini.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Prolog/Epilog
    Daca luam in considerare ca meciul dintre Galati si Sibiu a fost ultimul din etapa a VII-a atunci ar trebui sa corectati partea cu "In prologul celei de-a ..." cu "..epilogul..."

    PS. Nu trebuie sa publicati acest mesaj sau il puteti sterge

    cu 6 ani în urmă (04.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!