Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”Oboseala acumulată în urma unei rotații scurte ne-a făcut să pierdem”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
03.02.2019

BCM U Pitești a pierdut la limită partida din deplasare, scor 80-76, după un meci în care argeșenii au revenit de la un deficit de 17 puncte.

Antrenorul piteștenilor, Florin Nini a oferit o declaratie pentru site-ul official al clubului, după meciul de la Craiova, spunând că, „a fost un meci frumos. Mă bucur și felicit jucătorii pentru faptul că au găsit energia necesară de a reveni în partea a doua, deși a fost al treilea meci în 6 zile,toate în deplasare. Acest lucru ne dă încredere. Am jucat fără Korniienko iar Sturanovic a acumulat rapid greșeli personale. A fost un efort colectiv bun și doar oboseala acumulată în urma unei rotații scurte ne-a făcut să pierdem un meci pe care am dorit mult să îl câștigăm.”

Întrebat despre partida retur din Cupa României, acesta a adăugat că, „ne așteaptă returul din Cupă cu Mureșul, cea mai bună echipă a grupei din care face parte, dar și un meci extrem de important în compania Timișoarei. Îmi doresc să facem eforturile necesare pentru a ne recupera jucătorii cu probleme și să continuăm să avem un joc colectiv mai bun și mai ecient. Vrem cât mai multe victorii și împreună cu fanii nostri le vom obține.”

Florin Nini și-a exprimat mulțumirea față de jucători și susținătorii fideli ai echipei: „aș vrea să mulțumesc jucătorilor pentru efortul depus, pentru faptul că, deși cu dureri, unii au continuat să evolueze. Totodată, țin să mulțumesc suporterilor care ne-au încurajat. Deja a devenit o regulă să avem suporteri și în deplasări. Devenim un grup din ce în ce mai puternic și acestlucru va ajuta echipa să devină una frumoasă, respectată și unită.”

Pentru BCM U Pitești urmează partida retur din Cupa României, contra CSM Târgu Mureș, miercuri, 6 februarie.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!