Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Parametrii pe care am stat în joc ne-au jucat feste”

David Istrate

David Istrate
26.04.2019

După ce s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului regulat, CSM CSU Oradea și BCM U FC Argeș Pitești au nimerit împreună și în sferturile de finală ale Ligii Naționale. Primul joc a fost foarte intens, fiind adjudecat de gazde la o diferență mică de 4 puncte, scor 81-77.

La finalul partidei, Florin Nini a lăudat echipa adversă, spunând în același timp că este fericit de modul în care au evoluat băieții săi. Tehnicianul argeșenilor a fost mulțumit de ritmul din prima repriză și a declarat că în partea secundă a meciului nu au mai reușit să mențină aceeași intensitate.

Un meci frumos, de intensitate. Am început bine, într-un ritm pe care ne-am fi dorit să-l păstrăm pe tot parcursul meciului. El ne-a adus coșuri, aruncări deschise și procentaje bune în prima parte a jocului. În special la trei puncte. În partea a 2-a, parametrii pe care am stat în joc, anume procentajul la trei puncte și deciziile de unu la unu, ne-au jucat feste. Nu am mai reușit să jucăm cu aceeași intensitate, lucru la care suferim. Încercăm să jucăm într-o rotație cât se poate de lungă – azi am jucat în nouă. Sigur, trebuie să-și aducă aportul cât mai mulți dintre ei. Jucăm cu Oradea, echipă ce joacă foarte bine în tranziție și are o circulație bună și o rotație mai lungă. Am avut câteva decizii nepotrivite pe final, datorate oboselii și unei ușoare lipse de luciditate. Una peste alta îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat. Le-am spus după meci că suntem o echipă valoroasă și am demonstrat acest lucru. Acest meci a trecut, este istorie, iar de acum trebuie să ne concentrăm și să încercăm să câștigăm cel de-al 2-lea meci. Știm că jucăm în fața unui adversar puternic, cum este Oradea. Vorbim despre un oponent cu posibilități și cu bancă mai lungă decât a noastră. Eu sper că în Meciul 2 vom putea să ne punem în valoare atuurile noastre. Felicit Oradea, o echipă pe care o apreciez, la fel ca și pe antrenor. O sală frumoasă, un public cald și efervescent. Felicit gazdele pentru victorie și pentru atmosferă. Îmi felicit băieții, însă trebuie să trecem peste această etapă și mă bucur că avem toată echipa sănătoasă.”, conform site-ului 24secunde.ro

Cea de-a doua confruntarea va avea loc tot în Oradea sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:00.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!