Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Puteam tranșa meciul cu Piteștiul, însă trebuia să arătăm mult mai multă determinare”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
12.10.2015

După o absență de 15 ani baschetul masculin gălățean a revenit în eșalonul de elită. Din păcate pentru publicul gălățean, care a umplut tribuna sălii Polivalente Dunărea, Phoenix a fost învinsă de BCM U Pitești, scor final 88-100.

„Eu personal cred, am crezut şi cred că puteam tranşa acest meci. Sigur, chiar dacă nu ne comparăm, nu vreau, nu e stilul meu să plâng, să stau tot timpul să fac diferenţe: ştie toată lumea bugetul nostru şi al celorlalţi, însă pe teren trebuie să arătăm mult mai multă determinare”, a declarat la finalul meciului antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!