Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Rămânem în continuare o echipă de apărare”

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă
02.11.2018


BCM U Pitești a bifat a treia victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a învins în etapa a 5-a pe Dinamo Știința București cu scorul de 98-73.


Antrenorul piteștenilor, Florin Nini, a vorbit la conferința de presă despre victoria echipei sale. Tehnicianul a remarcat jocul defensiv al echipei sale și forța la recuperare arătată de elevii săi:

„Un meci, în afara faptului că am evoluat bine și a fost o victorie bună, mă bucură că încercăm să menținem intensitatea de joc pe tot parcursul celor patru sferturi. De pe bancă au venit jucători care au adus un plus.  Mă bucur că începem să avem constanță. Rămânem în continuare o echipă de apărare, care și astăzi a făcut 41 de recuperări. Asta spune lucruri bune despre ce mă interesează pe mine ca antrenor în jocul echipei. Felicit băieții. Felicit echipa Dinamo. Este o echipă care astăzi nu a putut să joace de la egal la egal cu noi din cauza intensității, ritmului și jocului pe care am încercat să-l creăm prin viteză. Dinamo este o echipă de respectat, e o echipă cu jucători despre care am o părere bună. Ne pregătim pentru o nouă deplasare grea și anume cea de la Craiova. Avem o zi și jumătate să ne bucurăm, după care revenim din nou la treabă.”

Pentru BCM U Pitești urmează un joc în deplasare, pe terenul celor de la SCM U Craiova, într-un meci din etapa a 6-a, care va avea loc în weekend-ul viitor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!