Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”Recuperările au făcut diferența în această seară”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.11.2013

Florin Nini, tehnicianul celor de la Energia Rovinari a acordat o declarație după victoria de la Mediaș.

Acesta a fost întrebat dacă se poate spune că Energia este nașul Gazului:

„Nu mi-am propus neaparat să fim nașul celor din Mediaș, o echipă pe care eu oricum o respect întotdeauna. Acesta este campionatul, așa cum știți suntem 11 echipe care luptăm pentru un loc în play-off, este un campionat foarte greu, mă bucur că fac parte din acest campionat pentru că aici noi și jucători și spectacolul și tot ce înseamnă fenomen, putem crește. Eu astăzi mă bucur că am reușit să câștigăm exact parametri care ne interesau și anume ritmul de joc, recuperările și să nu le oferim aruncări deschise pentru că Mediașul este o echipă cu jucători exteriori foarte buni, Kemp, Shiloh, Mandache, Dumitrescu care are o mână de temut și nu numai. Deci mă bucur că am reușit să ne respectăm în mare planul, nu a fost chiar totul perfect, mai avem de muncit, dar este o victorie care ne dă cu totul altă energie și ne dă un alt moral pentru ceea ce urmează.

Recuperările au făcut diferența în această seară, ei au văzut cu nu sunt în joc la aruncările de la semidistanţă și au forțat mult relația de unu la unu. Am schimbat apărarea în blocaj, exact în ideea de a opri jucători care pătrund foarte bine, Kemp și Mandache și acest lucru ne-a permis să îi obligăm să le rămână o singură șansă, ceea ce nu îşi doreau, aruncările de la distanță.

Ne așteaptă meciul cu Piteștiul, acasă, este un meci foarte greu, ați văzut au fost foarte aproape să învingă echipa din oradea, deci așa cum spunea, un campionat echilibrat unde nu iți poți permite nicio greșeală.”

Energia Rovinari s-a impus la Mediaș cu scorul de 76-81.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!