Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Respectăm Chiajna ca pe oricare altă echipă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.01.2014

Baschetbaliștii de la Energia Rovinari dau piept în prima etapă din retur cu cei de la Concordia Chiajana, într-un meci care se va disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Tehnicianul gorjenilor, Florin Nini, a precizat că echipa este în efectiv complet, neavând niciun jucător accidentat în perioada de pregătire. 

„În această pauză competițională s-a alăturat echipei și Daniel Tudosă, care s-a integrat bine în angrenajul grupării noastre. Așteptăm meciul de sâmbătă pentru a vedea cum ne comportăm într-un joc oficial din punct de vedere al ritmului și al relațiilor de joc. Confruntarea cu Concordia Chiajna ne interesează doar pentru a intra cât mai repede în ritmul nostru deoarece ne așteaptă meciuri grele și trebuie să fim pregătiți pentru orice. Respectăm Chiajna ca pe oricare altă echipă din campionat, dar pe noi ne va interesa doar jocul nostru și să realizăm ceea ce ne propunem”, a declarat Nini pentru TotalBaschet

Energia Rovinari pornește în retur de pe poziția a 5-a în clasament, având 21 de puncte acumulate și un bilanț de 8 victorii și 5 înfrângeri. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!