Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Sper să avem parte de condițiile necesare”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
28.05.2019

Florin Nini: „Sper să avem parte de condițiile necesare”

Luni, 27 mai, BCM U Pitești a primit vizita celor de la SCM Timișoara în meciul 2 al seriei a cărei echipă învingătoare va ocupa poziția a 5-a în clasament la finalul acestui sezon competitional. După ce au pierdut în deplasare, alb-violeții și-au bucurat suporterii cu o victorie în ultimul meci pe teren propriu, scor final 95-69.

La finalul acestei partide, Florin Nini, antrenorul gazdelor, a vorbit despre jocul echipei sale și a prefațat meciul decisiv al seriei:

A fost un meci în care am reușit să evoluăm la adevărata valoare a noastră. Așa cum le-am spus și băieților, dacă jucăm combinativ și ne organizăm bine, atât în atac, cât și în apărare, reușim să jucăm bine în fața oricărei echipe. Cu această victorie am rămas în ecuație pentru locul 5, un loc pe care noi ni-l dorim. Ne așteaptă un meci deloc ușor la Timișoara. Sper să avem parte de condițiile necesare, să primim și un antrenament pentru că noi le-am oferit aici, cu toate că nu am avut parte de același lucru înaintea primului joc. Mergem acolo cu intenția clară de a câștiga. Nu va fi ușor, Timișoara este o echipă ce joacă foarte bine pe teren propriu, lucru demonstrat în meciurile cu miză, și cred că merită felicitată pentru ce au făcut până în acest moment. E clar că ne dorim la fel de mult să câștigăm și să obținem locul 5. Referitor la procentajele slabe la aruncările de la 3 puncte în ultimele 2 deplasări, noi nu am reușit să facem antrenamente în dimineața meciurilor, antrenamente de acomodare cu panourile și instalația. Am avut procentaje slabe la București și Timișoara iar adversarii noștri de azi au avut 16%, în ciuda faptului că au făcut antrenament în această sală. Eu mă gândesc doar la jucătorii mei, azi am jucat în sala proprie, în fața unui public efervescent, mă bucur că băieții au jucat bine și au reușit să creeze câteva faze spectaculoase, lucru ce ne apropie de public și ne dâ încredere pentru viitor.”

Meciul 3 va avea loc joi, 30 mai, începând cu orele 19:00, în Sala Constantin Jude din Timișoara.

*foto: Andreea Vlase/Total Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Timisoara
    Daca a facut asa, Tritoiu inseamna ca nici fair-play nu are. Sa nu oferi antrenament adversarilor ii lipsa de bun simt.

    cu 4 ani în urmă (28.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!