Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ’’Va fi o partidă foarte disputată’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
12.10.2013

Florin Nini

Antrenorul Energiei Rovinari, Florin Nini, a prefaţat în exclusivitate pentru site-ul nostru disputa contra lui CSU Sibiu.

’’Va fi o partidă foarte grea, dat totodată o partidă foarte disputată. Atât noi, cât şi echipa Sibiului avem nevoie de această victorie, suntem două echipe care în mod clar ne luptăm pentru accederea în playoff. Cred că avem avantajul terenului propriu şi avantajul unei rotaţii mai bogate decât a Sibiului. Strategia pe care am folosit-o la Cluj, nu se regăşeşte în strategia pentru jocul cu CSU. Fiecare meci are istoricul său, dar noi va trebui să fim mult mai atenţi la recuperările ofensive,’’ a concluzionat tehnicianul originar din Galaţi.

Disputa dintre Energia Rovinari şi CSU Sibiu va avea loc duminică, cu începere de la ora 17:30. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!