Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Va fi un meci frumos, ne vom face jocul și vom căuta să dăm o replică pe măsură

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
02.03.2018

Echipa gălățeană antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică a plecat vineri dimineață spre Sibiu cu efectivul complet inclusiv americanul Jarvis Threatt, care este refăcut după ce accidentarea care l-a împiedicat să fie în teren la ultimele două meciuri cu: CSM CSU Oradea, în sferturile de finală ale Cupei României și Poli Iași în campionat.

„Ne aşteaptă un meci dificil , după o pauză în care ritmul şi intensitatea de obicei au de suferit. Jucăm împotriva unei echipe valoroase, aflată pe locul 2 în campionat ceea ce spune deja multe. Va fi un meci frumos în faţa unui public care ştie să îşi încurajeze favoriţii ceea ce deasemenea e un avantaj important pentru gazde. Noi vom face jocul nostru şi vom căuta să dăm o replică pe măsură”, ne-a declarat antrenorul gălăţean Florin Nini .

Partida este programată sâmbătă 3 martie, de la ora 18.00 în sala sporturilor Transilvania. Înaintea duelului direct, cele două echipe se poziționează astfel în ierarhia Ligii Naționale: BC CSU Sibiu, locul 2 cu 30 de puncte respectiv Phoenix Galați, locul 7 cu 25 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!