Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Va trebui să facem un joc perfect”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
07.10.2017

florin nini, phoenix bc mures

Phoenix Galați va începe cel de-al treilea sezon consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin, în faţa celor de la BC Mureş. La prima apariție în fața suporterilor gălățeni în campionat, echipa lui Florin Nini va încerca să debuteze cu dreptul.

„Un meci dificil în fața unei echipe puternice a campionatului. Au jucători experimentați ,valoroși, iar noi trebuie să facem un joc perfect pentru a putea câștiga. Dorim o nouă victorie pentru suporterii noștri și vom face tot ce depinde de noi să realizăm acest lucru. E un meci în care trebuie să fim uniți, să jucăm agresiv și atent în apărare și atu-ul nostru să fie jocul colectiv”, a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Partida Phoenix Galați – BC Mureș Târgu Mureș este programată duminică, 8 octombrie, de la ora 18.00, în sala Polivalentă Dunărea.

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!