Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Va trebui să luptăm mai mult”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.10.2017

florin nini phoenix bcm u pitesti

Phoenix Galați continuă seria partidelor de pe teren propriu, de data această în fața unul adversar dificil, BCM U FC Argeș Pitești, o echipă cu pretenții în acest sezon.

 Din păcate, echipa gălățeană nu se va putea baza pe aportul căpitanului Tony Gugino, care s-a accidentat în etapa precedentă.

„Un meci dificil pentru noi datorită faptului că Tony Gugino nu va putea juca din cauza accidentării din meciul cu Iași. Piteștiul este o echipă cu obiectiv 1-4 și cu jucători experimentați care în situația dată au un avantaj mult mai mare. Noi va trebui să muncim mai mult, să ne apărăm mai bine pentru a suplini lipsa lui Tony. Nimic nu este ușor pentru noi însă nu cedăm și vom lupta cu încredere și dorinta de a câștiga. Cu o sala plină de suporteri și cu încurajările lor vom da tot ce avem mai bun pentru a face un joc reușit”, a declarat antrenorul gălățean Florin Nini.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 19.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!