Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Vrem să oferim suporterilor încă o victorie”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.12.2016

Phoenix primește vizita celor de la BCM U Pitești într-o partidă ce contează pentru cea de-a 9-a etapă din LNBM. Trupa condusă de Florin Nini și Bălănică pornește cu șansa a doua, dar aşa cum a demonstat-o și săptămâna trecută când a învins tot pe teren propriu campioana CSM CSU Oradea, scor 67-65, este capabilă de încă o surpriză.

„Un meci în care favoriți pleacă cei din Pitești prin prisma investițiilor și lotului de jucători. Însă noi am demonstrat că avem capacitatea de a ne autodepăși și de a evolua bine în fața unor echipe de top din România. Lucrăm intens și devenim din zi în zi mai uniți și mai puternici. Vrem să continuăm seria bună a rezultatelor și să oferim suporterilor încă o victorie”, ne-a declarat în exclusivitate antrenorul de la Phoenix, Florin Nini.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    sa fim realisti
    Ce autodepasire? Orade a venit cu juma de lot intr-un picior si restul obositi. Si Baia Mare avea sansa sa ii bata. Poate ca avem un jucator in minus sa aibe sansa Galati sa ne bata in rest hai sa fim realisti. tot respectul pentru Nini dar cand nu ai lot nu poti face chiar mereu minuni

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești bogdan21 :

    un punct de vedere
    Domnule Nini dvs. si echipa dvs le veti oferi victoria suporterilor galateni? Ati vrut sa spuneati ca laurentiu grigoras va oferi o noua victorie publicului galatean dupa ce arbitraza al doilea meci consecutiv la Galati, meciul cu CSM Oradea castigand-ul cu ajutorul celui care conduce un muzeu din Buzau si care a facut praf meciul de la Pitesti dintre BCM U Pitesti si Steaua (in loc sa fie atent la joc injura suporterii prezenti la meci). De ce sunteti fals domnule Nini si nu vedeti adevarul? Sau nu vreti sa il spuneti? De ce domnule Nini, de ce?

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!