Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini, după meciul câștigat cu Timișoara: „O victorie mare, ca un strigăt la problemele pe care le avem”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2018

florin nini phoenix

Phoenix Galați a reușit o mică surpriză în Banat după ce a trecut de BC SCM Timișoara, scor 79-73.

Dacă gazdele au acuzat prin vocea antrenorului Tudor Costescu problemele financiare numeroase prin care trece clubul bănățean, nici Florin Nini, tehnicianul oaspeților, nu a vrut să treacă peste greutățile prin care trec elevii săi:

”E o victorie mare, ca un strigăt la multele probleme pe care le avem și noi. Am o echipă cu un suflet mare, cu un buget mai mic ca anul trecut… Azi meciul și sorții au fost de partea noastră, felicit băieții, au dat dovadă de o muncă foarte bună. Cred că cu această victorie cei de acasă trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ajutor”, a spus Nini, la conferință de presă de după meci.

Reamintim că autoritățile locale din Galați nu au oferit sprijinul financiar așteptat pentru secția de baschet, astfel încât echipa feminină a fost retrasă complet din campionat iar cea de băieți se confruntă cu mari probleme financiare.

Grație victoriei din Sala Constantin Jude, Phoenix a ajuns la 10 victorii și 10 înfrângeri, urmând să mai dispute în această primă fază a sezonului regulat două meciuri, cu U-BT Cluj și SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!