Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini le-a transmis craiovenilor un mesaj după victoria cu Dinamo: „Hoții strigă hoții”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2017

Florin Nini nu a rămas tacit după ce Marius Toma a amenințat cu comisia de etică în cazul în care BC Mureș nu învingea pe Phoenix Galați în penultima partidă din sezonul regulat. Antrenorul formației de la Dunăre a reacționat cu un mesaj pe un site de socializare imediat după ce SCM U Craiova a câștigat partida cu Dinamo și a spus următoarele:

„Cum e viața asta. Hoții strigă hoții. Ne vorbesc unii specialiști de etică, onoare și fair-play și ei fac cărțile cu aceeași oameni la butoane. Și cred ei că noi suntem atât de proști încât nu ne prindem de jocul lor murdar. Fiecare reușește prin metodele proprii. Le urez succes, însă noi ne luptam doar cu bărbații de onoare.”

Phoenix Galați și SCM U Craiova vor juca o adevărată finală pentru ultimul loc de play-off. Cele două formații se întâlnesc în Bănie miercuri, 5 aprilie, iar învingătoarea acestui joc își va asigura biletele pentru play-off.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld :

    ...
    Chiar va respectam, poate acum aveti dreptate, si dvs ca si altii din baschetul românesc sunteți la fel, mi-am dat seama după declarația referitoare la neplata salariilor, atunci am realizat ca nu sunteți cel pe care îl credeam. Povestea continua... cine v-a oprit sa nu îi învingeti pe cei de la Mures? Declarațiile lui Toma? Sa fim serioși... neputința dvs ca si a echipei craiovene (si a multor altor echipe) atunci când Mures joaca baschet, nu ca în meciul anterior cu Galațiul şi Dinamo.

    cu 7 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Baschet_nu_prostitutie :

    Dilema
    Presiune pe arbitri ce vor oficia "meciul decisiv" de la craiova sau doar lacunele de caracter ale lui papusel care acuza de fiecare data "factorii externi" de nereusitele sale, neacceptandu-si greselile si limitele sale?

    cu 7 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!