Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini nu a vrut să-l folosească pe Tal Karpels în meciul cu CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.04.2014

Tehnicianul Energiei Rovinari, Florin Nini, nu a vrut să-l folosească pe baschetbalistul Tal Karpels în meciul câștigat de echipa sa, 70-69 cu CSM Oradea, pe motiv că israeliano-românul a comis un act de indisciplină înaintea confruntării cu formația bihoreană. Nini a comentat această situație, spunând că regulile sunt făcute pentru a fi respectate. 

„Sunt probleme din echipă, Tal a făcut un act de indisciplină, din acest motiv nu l-am folosit. Este un lucru pe care îl vom stabili în cadrul conducerii pentru că şi eu voi lua anumite decizii în funcţie de decizia managementului. Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, iar dacă vrem să continuăm ceva de viitor, eu am venit aici pentru a construi o echipă mare”, a subliniat antrenorul, fiind citat de site-ul sportingorj.ro. 

Cu toate acestea, suporterii olteni nu au primit cu brațele deschise decizia a antrenorului, iar în cele din urmă Florin Nini a fost nevoit să-l introducă în teren pe Karpels, având în vedere faptul că Louis Darby a fost sancționat cu cea de-a 5-a greșeală personală, asta înainte cu 4 minute de finalul întâlnrii.

„Este un lucru foarte frumos că publicul l-a susţinut pe Tal, fiecare jucător din echipă trebuie susţinut. Daca Darby nu făcea 5 faulturi, eu nu îl foloseam pe Tal, dar era firesc să facem totul pentru a câştiga”, a concluzionat antrenorul gorjenilor. 

Astfel, Tal Karpels a bifat 04:17 minute în disputa cu orădenii, reușind în tot acest timp 2 recuperări defensive și un capac pentru un indice la eficiență de 2 unități. Baschetbalistul a aruncat o singură dată de după linia de 6.75 metri, însă nu a reușit să marcheze.  

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!