Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: "Mergem să luptăm pentru victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.11.2013

Popa

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, jucătorul echipei bănăţene a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl va disputa în deplasare la Piteşti. 

Meciul contra celor de la Piteşti îl văd ca pe orcare altul. Ei au pierdut la Sibiu şi sunt convins că vor victoria mai mult în acest moment. Deşi sunt favoriţi, mergem să luptăm pentru victorie. Aşteptările mele de la acest meci sunt să reducem greşelile copilăreşti pe care le facem şi să facem un joc bun de echipă. Dacă reuşim să facem aceste lucruri putem să le punem probleme.

Partida din cadrul etapei a zecea se va desfăşura în cursul serii de sâmbătă.

foto: BC Timba Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!