Stiri Cupa României Masculin

Florin Popa: “Nu am avut un meci atât de puternic până acum”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.09.2014

Gaz Metan Mediaș a început sezonul cu stângul, pierzând primul meci al sezonului în fața lui BCM U Pitești. Partida a contat pentru optimile de finală ale Cupei României. Noul jucător al Gazului Metan, Florin Popa a vorbit pentru Total Baschet la finalul partidei disputate în Sala Sporturilor din Mediaș.

Întrebat dacă după o prima repriză foarte bună, echipa sa a rămas fără energie în baterii, Florin Popa a explicat:

„Nu cred că e vorba de baterii. Nu am avut un meci atât de puternic până acum . Piteștiul a terminat pe locul 7 iar noi am jucat presezon cu locul 12, locul 13 cu o nou promovată, nu se compară. Piteștiul este o echipă foarte bună, foarte organizată și masivă. Noi mai avem de lucrat la chimia noastră, încă nu este așa grozavă.”

Întrebat despre calificare, Florin Popa nu exclude șansele lui Gaz Metan chiar dacă ardelenii au pierdut la 16 puncte în fața piteștenilor, scor 62-78:

„La calificare mai greu dar depinde, dacă prindem o zi bună. Nici un meci meci nu este ca celălalt.” 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!