Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa a semnat cu SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
11.02.2016

Florin Popa este noul jucător al celor de la SCM U Craiova, informează portalul local sportuldoljean.ro. Baschetbalistul sosește de la Gaz Metan Mediaș, formație de care s-a despărțit în această săptămână.

Originar din Timișoara, Popa a activat la ambele formații ale orașului natal, Baschet Club și BC Timba. El a început sezonul în maioul lui BC Timișoara, însă problemele grupării bănățene l-au determinat să se orienteze către o altă echipă.

Drept urmare, Florin a revenit la Gaz Metan Mediaș, grupare pentru care a evoluat și în stagiunea precedentă.
În actualul sezon competițional, Popa a bifat 20 de partide, cu medii de 4.2 puncte, 2.7 pase decisive și 1.2 recuperări.

Totodată, Florin a asistat la partida adjudecată de SCM U Craiova în fața lui U-BT Cluj-Napoca, scor 91-81.

*Foto: sportuldoljean.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Roman
    Din ce am vazut el joaca pe poz 2.Probabil a fost adus pt a avea o rotatie cat mai lunga.Aseara ne gandeam ca o mai fi inca un sarb(a stat langa Micic)

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    e bun
    E un roman bun, o sa va ajute in rotatie.
    Joaca 2-3, are shoot de afara, o achizitie ok

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Da!
      Si mie imi place!
      Sper sa fie serios si sa joace cu ambitie...sa prinda minute!
      E "tavar"!

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Bun
      E 2 curat si chiar bun pentru campionatul romanesc.Si poate evolua la limita decentei si pe 3,ceea ce chiar este un castig important.Ii multumim lui Cezar Stanescu pentru cooperare,e momentul sa ajute acum Ploiestiul.

      cu 8 ani în urmă (12.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Bine venişi!
    Sper sa se ridice la cerintele de performanta impuse de AJ si Pilcevic! Doamne Ajuta!

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    "Maradona este o metafora usor de inteles, deoarece este un sarac care a crescut si a obţinut gloria fara sa ii tradeze pe ai sai".
    Pentru bani,ce nu face omul,nu?Timisorean,fost talent pierdut cauti echipa?Cand echipa ajunge la greu,ce faci,Florine?Fugi?Era cazul sa ramana la BC Timisoara,cand echipa avea mai mare nevoie de oameni si el alaturi de altii,cand au dat de greu au preferat sa fuga in locuri mai calde financiar.Ai avut o sansa sa arati ce poti,nu ca si Zoran Milencovici,vesnica rezerva,ignorat de toti,dar care acum joaca titular si mai presus de tot cu inima,ca un adevarat timisorean.
    Pe cand Popa se pierde repede in peisaj si nu poate emite pretentii cand are concurenta.Degeaba ai talent...E exagerata comparatia,dar si Maradona avea talent,dar daca nu l-ar fi vazut cineva pe maidanele argentiniene facand duble si vazand ce stie cu mingea,nici n-am fi stiut ca exista.La Popa au vazut multi ca banii sunt mingea lui,nu?

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Fals
    Remarc un comentariu plin de ura, rea credinta si de neadevar.Mie greata sa-l citesc.
    Din pacate acesta este nivelul intelectual al unora,care sub protectia anonimatului lanseaza jigniri la adresa unor oameni care nu merita acest lucru.
    Mult succes Florine si nu baga in seama excrementele trimise de altii la adresa ta.

    cu 8 ani în urmă (12.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!