Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa, cel mai eficient jucător al Gazului în fața lui Phoenix. Pustahvar și Peciukas, cei mai buni marcatori

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.11.2015

Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă dificilă în Liga Națională de Baschet Masculin unde tocmai a înregistrat al treilea eșec consecutiv. Echipa condusă de Mihai Popa a pierdut pe teren propriu în fața Phoenix Galați cu scorul de 74-71.

Florin Popa a fost cel mai eficient al Gazului Metan în partida desfășurată duminică seara. Sportivul român a terminat cu 14 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Cu 5/7 de la 2 puncte și 4/7 de la linia de libere, Florin Popa a înregistrat un indice al eficienței de 17 unități în 25 de minute petrecute pe parchet.

Cei mai buni marcatori ai lui Gaz Metan în fața lui Phoenix Galați au fost Vaidotas Peciukas și Aliaksandr Pustahvar, fiecare cu 16 puncte marcate. Pe lângă cele 16 puncte marcate, Vaidotas Peciukas a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Pustahvar a adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!