Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florina Diaconu, încă o prestație foarte bună

Marius Petri

Marius Petri
08.12.2013

CS Rapid București a învins sâmbătă pe CSȘ Craiova într-o partidă din cadrul etapei a XI-a din LNBF încheiată cu scorul de 65-53. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost fără îndoială Florina Diaconu, această reușind o nouă evoluție notabilă.

În 27:05 minute jucate, Diaconu a avut 5/11 la aruncările de două puncte, 3/4 la cele din afara semicercului și 2/2 de la linia de aruncări libere, totalizând 21 de puncte. Pe lângă aceste reușite, rapidista și-a mai ajutat echipa și prin 2 recuperări și 4 pase decisive, astfel încât a întregistrat un indice al eficienței de 19, cel mai bun al partidei.

Odată cu această prestație, Florina Diaconu continuă seria jocurilor bune, dovedindu-se o piesă foarte importantă în angrenajul grupării alb-vișinii. În 10 meciuri disputate în acest sezon, aceasta are medii de 20.4 puncte, 3.7 recuperări și un indice de 17.5 în dreptul eficienței.

*foto: Cosmin Iftode (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!