Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fundașii Asesoftului nu au marcat din acțiune în meciul cu Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.03.2013

Aleksandar Vlahovic a avut o seară mai puțin reușită la finalizare în meciul pe care CSU Asesoft Ploiești l-a câștigat în fața lui BC Timișoara, scor 89-79.

În 27 minute de joc, Vlahovic a avut 0/0 la aruncările de două puncte și 0/2 la cele trei puncte. Așadar, niciun punct din acțiune. Exact aceeași milie statistică a avut-o la aruncările din acțiune și celălalt fundaș al echipei prahovene, Adrian Tudor. Așadar, jucătorii de poziția 1 din echipa campioană au avut 0/4 la aruncările din acțiune în 40 minute de joc.

În schimb, Vlahovic a avut 6/10 la linia de pedeapsă, pentru un mai degrabă modest procentaj de 60% la acest procedeu. Tudor nu a bifat nicio vizită la linia de pedeapsă împotrica bănățenilor.

Vlahovic a terminat meciul cu 4 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și trei posesii pierdute pentru un coeficient de 4 la eficiență. Tudor a terminat cu 5 pase decisice și o recuperare cu o posesie pierdută pentru 3 la eficiență.

Acesta a fost cel de-al doilea meci în acest sezon pentru Vlahovic când nu marchează din acțiune. Precedentul s-a consemnat împotriva lui U Mobitelco Cluj, tot la Brazi, când nu a înscris nici de la linia de pedeapsă. În vârstă de 23 ani, fundașul de 1.90 metri are medii de 12.6 puncte, 5.7 pase decisive, 2.2 recuperări, 1.0 intercepții și 2.5 posesii pierdute pentru 13.5 la eficiență.

Tudor a avut mai multe meciuri în care nu a punctat. El are medii de 3.8 puncte, 2.9 pase decisive, 1.5 recuperări, 0.9 intercepții și 1.6 posesii pierdute pentru 5.9 la eficiență.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!