Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Irimia și-a rupt un deget de la mână

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.11.2017

Gabriela Irimia a sugerit o accidentare gravă în partida pierdută de Olimpia Brașov la Satu Mare. Faza s-a petrecut în minutul 25 al partidei. Componenta naționalei de senioare s-a accidentat după o luptă pentru minge cu Andra Mandache, când s-a lovit cu mâna de adversară, intr-o zonă neutră a terenului, pe tușa laterală.

Jucătoarea de 27 de ani are degetul 4 de la mâna dreaptă fracturat la bază și este posibil să aibă nevoie de operație. Aceasta va absenta cel puțin o lună, o lună și jumătate.

În acest sezon Irimia a fost cea mai importantă jucătoare autohtonă din lotul lui Dan Calancea. A avut medii de 11 puncte, 6,2 recuperări și 3 pase decisive, în peste 34 de minute petrecute în teren la cele 5 partide din campionat.

Formația brașoveană a avut câteva probleme și înainte de pauza pentru naționale. O altă absență îndelungată este cea a Iuliei Brezoi, a cărei accidentare la ligamente a recidivat, după ce a avut un start bun în campionat.  

*foto: Sport Pictures 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!