Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Irimia:„Cred că avem potential de o poziție mai bună decât locul 5 obținut anul trecut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.09.2015

Gabriela Irimia, jucătoarea Olimpiei CSU Brașov a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre schimbările de la nivelul lotului dar și despre noul sezon care tocmai stă să înceapă. Sportiva care a participat la EuroBasket Women 2015 spera ca în acest an Olimpia CSU Brașov să ocupe o poziție mai bună în cadrul LNBF și de asemenea să acceadă în Final Four-ul Cupei României:

„Chiar dacă au venit multe jucătoare noi în aceasta vară, ne înțelegem foarte bine și în timp toate relațiile din teren, vor funcționa. Este adevarat că am început antrenamentele mai târziu, dar eu am venit pregătită și m-am reapucat de treabă cu gânduri mari! Cred că avem potențial de o poziție mai bună, decât locul 5 obținut anul trecut. Sunt foarte optimistă și cred că anul acesta putem prinde un loc în semifinale, și Final Four-ul Cupei Romaniei!”

În sezonul precedent, Gabriela Irimia a jucat 31 de partide pentru Olimpia CSU Brașov în Liga Națională de Baschet Feminin. Ea a avut medii statistice de 8.6 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive în 30.3 minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!