Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Irimia a ajuns la o înțelegere cu Universitatea Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
14.05.2016

După ce a transferat-o pe Andra Mandache, Universitatea Cluj-Napoca aduce o nouă jucătoare româncă cu nume. Astfel, componenta de bază a reprezentativei tricolore, Gabriela Irimia, a semnat un contract valabil un sezon cu echipa clujeană, notează ziardecluj.ro.

Sportiva face pasul spre echipa de pe Someșul Mic după ce a evoluat timp de trei ani pentru Olimpia Brașov. În ultimul sezon, baschetbalista a strâns în Liga Națională statistici de 11.2 puncte, 5.4 recuperări și 1.8 pase decisive pentru un indice al eficienței de 11.5 unități.

În actuala campanie de calificare la EuroBasket 2017, jucătoarea originară din Călărași a contribuit în medie cu 4.5 puncte, 3.3 recuperări și 1.3 pase decisive în cele 4 partide disputate.

*foto: Nagy Melinda/ FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!