Stiri

Gabriela Mărginean, campioană în Spania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.05.2017

Gabriela Mărginean a cucerit titlul național în Spania alături de formația Perfumerias Avenida Salamanca pentru al doilea an la rând. În finală, echipa româncei a trecut cu 2-1 la general de Uni Girona.

Câștigătoare certă a sezonului regulat cu 25 de victorii și o singură înfrângere, Avenida s-a calificat în finala campionatului, după ce în semifinală a trecut cu 2-0 la general de Ferrol. Ajunsă din nou în ultimul act, gruparea din Salamanca și-a adjudecat primul meci de pe teren propriu, scor 71-51, însă s-a văzut învinsă în cel de-al doilea meci din deplasare, 75-79. Totuși, în partida din decisiv, Perfumerias Avenida și-a respectat blazonul și a tranșat meciul în favoarea ei, 67-46, cucerind al 5-lea titlu din istorie și al 2-lea consecutiv. 

Pentru componenta naționalei României a fost un an excelent în Spania, cu performanțe deosebite și prestații foarte bune de-a lungul sezonului. Gabriela a cuerit astfel titlul de campioană în Spania, Cupa Spaniei, ajungând de asemenea până în sferturile de finală ale Euroligii. 

În cele 29 de meciuri jucate în campionat pentru Avenida, Gabi Mărginean a acumulat medii de 6.1 puncte, 1.8 recuperări și 0.9 pase decisive, totul pentru un indice la eficiență de 4.1 unități. 

*Foto: Facebook Club Baloncesto Perfumerías Avenida

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!