Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gafă impardonabilă din partea oficialilor lui BC Mureș înainte de meciul 1 al finalei LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.05.2015

Oficialii lui BC Mureș au comis o greșeală enormă înaintea primului meci cu CSU Asesoft Ploiești din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Datorită acestora, Filip Adamovic nu a putut evolua contra fostei sale echipe. Oficialii mureșeni nu au verificat viza medicală a conducătorului de joc care era expirată încă din dat de 6 mai, după cum informează Digi Sport, și astfel Adamovic nu a intrat pe parchet sălii Olimpia în prima încleștare din finală.

Filip Adamovic s-a încălzit normal înaintea confruntării și era pregătit să intre în teren încă de la primul angajament. Oficialii partidei nu i-au permis însă acest lucru deoarece nu avea viza medicală în regulă. Locul bosniacului a fost luat tot de fost jucător al Asesoftului, Adrian Tudor.

Din cauza acestei gafe a oficialilor mureșeni, „tigrii” au jucat cu doar 5 jucători străini și au fost privați de serviciile unuia dintre liderii echipei din acest sezon.

Rămâne de văzut dacă Filip Adamovic poate rezolva problema vizei medicale până la meciul 2, care se va juca marți, 19 mai cu începere tot de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!