Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gallimore la cea mai bună prestație stagională

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2013

Garry Gallimore a realizat cea mai bună prestație personală în actualul sezon competițional în partida pe care Steaua CSM București a pierdut-o cu CSU Asesoft Ploiești, scor 53-71.

Jamaicano-canadianul a avut 35 minute de joc, perioadă în care a totalizat 4/6 la aruncările de trei puncte, 1/2 la două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 19 la eficiență. În partida cu Asesoft, Garry a fost liderul echipei sale la eficiență, minute de joc și reușite din afara semicercului.

Remarcabil este faptul că Gallimore a stabilit recorduri personale stagionale de puncte, eficiență și coșuri de trei puncte. totodată, el a avut primul meci în care nu a pierdut mingea nici măcar o dată. În același timp, el a fost descalificat prima dată pentru cinci greșeli personale comise.

De notat că Garry Gallimore s-a accidentat în luna septembrie a anului trecut chiar la un meci amical cu Asesoftul. În urma acelei accidentări, canadianul și-a reziliat contractul cu CSM București, s-a întors în țara de domiciliu și s-a operat la genunchi. Gallimore a revenit în luna ianuarie a acestui ani, fiind legitimat încă din decembrie 2012 de BC Timișoara.

În șase meciuri jucate pentru Steaua CSM în actualul sezon competițional, Gallimore are medii de 12.0 puncte, 4.2 recupoerări (1.5 ofensive), 2.0 pase decisive și 1.2 intercepții cu 2.2 posesii pierdute pentru 11.5 la eficiență în 34:45 minute pe meci. El are procentaje de 48% la două puncte, 39% la trei puncte și 79% la linia de pedeapsă.

Interesant este că Garry a petrecut cel puțin 32 minute pe parchet în toate jocurile din actuala ediție de campionat.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!