Stiri Cupa României Masculin

Gallimore pe foaie, Derasimovic în afara lotului la BC Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.01.2013

Garry Gallimore va debuta astăzi pentru BC Timişoara. Canadianul a fost trecut pe foaia de joc pentru returul cu CSU Sibiu din sferturile Cupei României. Antrenorul Srdjan Jovanovic l-a ales în detrimentul lui Marko Derasimovic.

Fostul jucător al lui CSM Bucureşti va îmbrăca aşadar pentru prima oară maieul alb-violet într-un meci de maximă importanţă pentru echipa sa. Leii din Banat au câştigat în tur, pe teren propriu, la doar 2 puncte diferenţă şi trebuie să apere în sala Transilvania avantajul fragil din prima manşă.

Partida dintre CSU Sibiu şi BC Timişoara începe în mai puţin de 30 de minute, de la ora 18:00 şi va fi transmisă de Digisport 2 şi Digi24 Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!