Stiri

Garry Gallimore: "Nu este o înfrângere din care să nu ne putem reveni"

Paul Olar

Paul Olar
26.01.2013

Garry Gallimore nu este îngrijorat de moralul echipei după înfrângerea suferită în fața lui "U" Mobitelco, într-o încleștare ce s-a încheiat cu scorul de 95-84. Baschetbalistul canadiano-jamaican a declarat pentru totalbaschet.ro că "leii" nu vor repeta erorile din confruntarea ce a avut loc vineri seara la Sala Sporturilor "Horia Demian", diferența fiind făcută de limbezimea "alb-negrilor" din ultimele minute.

Garry, un eșec în prelungiri după o partidă crâncenă...

Da, așa este. Ne-am deplasat aici, la Cluj-Napoca, cu un plan de joc pe care l-am executat bine în opinia mea. Am luptat mult pentru a împinge meciul în prelungiri, însă am făcut câteva greșeli ce ne-au costat iar adversarii au profitat de acest lucru, surclasându-ne.

Ce a înclinat mai exact balanța în favoarea clujenilor pe finalul întâlnirii ?

Îmi este greu să mă pronunț, dar aș spune că aruncările ratate. Ei au înscris exact în momentele cheie, pe când noi nu am reușit acest lucru.

Va fi greu să vă regrupați după acest insucces ?

Nu, nu cred. Am muncit din greu la fiecare antrenament și relațiile de joc sunt mult mai închegate. Am ajuns la nivelul în care avem încredere în echipă, așa că vom progresa. Nu este o înfrângere din care să nu ne putem reveni. Vom urmări la ce capitole am clacat în partida cu "U" pentru ca în următoarele etape să nu mai repetăm acele greșeli.

Urmează CSM Oradea...

Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm obligatoriu. Va fi o luptă grea, însă nu avem ce face. Vom da totul pentru o victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!