Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Garry Gallimore: "Să vină fanii să vadă cine e cea mai puternică echipă din România"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
06.01.2013

foto: csufans.ro

Sosit de doar câteva zile la Timişoara, Garry Gallimore va avea parte de câteva derby-uri în serie alături de noii săi colegi. După ce a debutat în meciul de Cupă de la Sibiu, câştigat de timişoreni cu 76-73, canadianul va evolua luni şi împotriva campioanei CSU Ploieşti.

Gallimore nu a impresionat în jocul de debut. A intrat greu în meci, dar a contribuit în sfertul trei cu un coş de trei puncte foarte important. Acum, fundaşul îşi doreşte o nouă victorie, luni, pe teren propriu, atunci când va debuta pentru Leii din Banat şi în campionat.

Consider că jucăm împotriva uneia dintre cele mai puternice fizic formații din România. Va fi o adevărată provocare pentru noi și trebuie să evoluăm ca o echipă unită, cu intensitate în apărare și pregătiți să luptăm până în ultima secundă. Publicul de aici este minunat și mi-ar plăcea să vină cât mai mulți spectatori luni, ca să vadă cine este cea mai puternică echipă din România în acest moment.

BC Timişoara are parte de o săptămână de foc. Luni întâlneşte Asesoftul, iar joi pe BC Mureş. Ambele jocuri vor avea loc pe terenul Leilor din Banat.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    echipa
    cred ca intotdeauna cea mai puternica echipa este cea de pe primul loc( cel putin la momentul respectiv)

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    iluzii
    cea mai puternica echipa e cea care castiga campionatul... in rest sunt strategii ... cine intra in play off...si pe ce loc...ati uitat cum au jucat anul trecut ca sa ajunga pe culoarul bun de play off...imi place mai mult oradea ca asehotii, dar in baschet, asa zisa campioana de tur nu are nici o relevanta....

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Oradea
    sa nu fiu inteleasa gresit, ma bucur pt parcursul Oradiei, dar sincer nu cred ca va rezista, si asta nu prin prisma emotiilor de la meciul cu Clujul... insa uite, sponsorul imi da de gandit, Achim face alegeri cel putin ciudate uneori, iar publicul..spectaculos, numeros, galagios, dar putin cunoscator ...cum vor aparea meciuri mai slabe va disparea peste 50%, acum ar trebui sa se faca investitii in echipa, e nevoie de mai multi sponsori... pana acum meciurile cu ei nu au fost luate foarte in serios de echipele cu traditie..dar incepe returul, lupta pt calificare pe primele 8 si se va schimba situatia radical...se va merge cu lectia invatata

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    mi
    nu iti face griji, nu te-am inteles gresit.in schimb tu m-ai inteles gresit deoarece Garry chema lumea la meciul de maine de la Timisoara iar eu m-am referit doar la vorbele lui. stiu si eu ca cea mai buna echipa este aia care castiga campionat,cupa,tot...dar pentru suporteri conteaza chiar si "campioana"de tur. in legatura cu sponsorul el este doar unul dintre ei ( poate chiar principalul ) dar nu cred ca va renunta asa usor deoarece si el realizeaza ca se vad rezultatele.in legatura cu unele decizii ale lui Achim sa stii ca nu vom avea pretentia de la cineva (antrenor, jucator, manager,etc..)sa castige toate meciurile sau sa ia cele mai bune decizii( dupa parerea fiecaruia dintre noi)noi il apreciem foarte mult atat pe el cat si pe jucatorii pe care ii antreneaza. da, returul va fi mai greu dar nu conteaza ,speram ca fiecare meci le aduce un plus de experienta iar noi sa ii putem aprecia pentru determinarea de a castiga un meci.
    multumesc

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ..
    as merge pe mana Timisoarei in acest meci. Au echipa mai completa. Nu stiu daca au accidentari sau nu, insa cred ca au o rotatie mai buna decat a Asesoftului. Asta in conditiile in care noul transfer al ploiestenilor nu va juca si cred ca e putin probabil sa prinda minute prea multe deoarece a ajuns in Romania de vreo 2-3 zile. Sau poate Arnautovic va fi nevoit sa il introduca si va face un meci mare. Oricum cred ca Timisoara este favorita. Cred ca Asesoft abia acum incepe sa isi construiasca echipa cum a facut-o si in anii trecuti pentru a fi proaspeti in playoff. Sa speram ca o sa fie un meci frumos

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!